“Het voelde niet als een dieet, maar als een levensstijl”

Verhaal Sven

Langzaam slopen er steeds een paar kilo erbij. Totdat ik op een gewicht van 94 kilo zat. Ik voelde met niet zo fit meer en merkte dat bewegen lastiger werd. Ik had de motivatie niet om hier zelf iets aan te gaan doen, wat voorheen wel lukte.

Op Facebook las ik een reactie van iemand op de pagina van Fitfanatics. Na hun site bekeken te hebben, heb ik een afspraak gemaakt met Sander. Hij heeft mij geïnformeerd over wat FitFanatics voor mij kon betekenen. Ik heb me gelijk aangemeld voor een begeleiding van 3 maanden. De beginmetingen werd gedaan ( wat mij een helder beeld gaf over mijn lijf) en we hebben een doel gesteld. Ik wilde 14 kilo kwijt. Sander ging me helpen dit te bereiken. Binnen 3 maanden zou dit waarschijnlijk niet lukken, maar wel ongeveer 8 kilo. Na de 3 maanden begeleiding zou ik zelf verder gaan.

sbefore
Voor

Ik kreeg een voedingsschema en ik wilde graag een trainingsschema. Het voedingsschema voelde niet als een dieet, maar een levensstijl die ik als vaste ritme zou kunnen blijven volhouden. Wanneer ik vragen of advies nodig had kon ik Sander altijd bereiken via de mail en Whatsapp. Ook appte hij regelmatig hoe het ging.

Tussentijds had ik afspraken met Sander voor de tussen   metingen en werden schema’s aangepast indien nodig. Ik kreeg feedback over hoe het gegaan was en hij gaf mij tips en tricks.

Inmiddels zijn we 4 maanden verder sinds ik me aangemeld heb en ben ik 17 kilo kwijt!! Boven verwachting van Sander en mijzelf. Ik voel me weer fit en gezond.


Na

Sander is professioneel en deskundig. Hij zet zich voor 100% in voor jou en staat voor je klaar.

Sander je bent echt TOP!! Onwijs bedankt voor je begeleiding!