Succesverhalen FitFanatics | ”7 maanden geleden was ik helemaal klaar met het ontevreden zijn over mijn lijf en gezondheid”

7 maanden geleden was ik helemaal klaar met het ontevreden zijn over mijn lijf en gezondheid….

Ik was klaar met excuses verzinnen waarom ik aan was gekomem of me futloos voelde en niet happy met mezelf was. Er moest ” iets” gebeuren. Via vrienden werd ik getipt op fitfanatics…
Na mijn  eerste kennismaking met Sander was het me meteen duidelijk, dat dit bij me paste en ik wilde er helemaal voor gaan.
Na een beginmeting- en weging, was het wel ff schrikken, alle resultaten , BMI,  vetpercentage,  gewicht  waren ” in het rood”.

Werk aan de winkel dus….

De voedingsschema’s,  de menu’s de persoonlijke begeleiding van Sander zorgen ervoor dat ik vanaf dag 1 optimaal serieus was. Ik leerde a.d.h.v. de app wat ik wel en beter niet kon eten, maar ook hoeveel en de variatie van gezond eten.
Ik maak nog steeds iedere dag keuzes over wat wel en wat niet te pakken, maar tezamen vormt het een gezond voedingspatroon. Inmiddels ben ik ruim 9 kilo afgevallen en zijn alle resultaten in het groen geschoten.
Wat ik veel belangrijker vind is dat ik me fit en energiek voel, ik ben weer blij met mijn lijf en dan lijkt gewicht maar een getal.
Echter was ik toch iedere keer weer blij als het getal op de weegschaal lager was dan de vorige keer . Dus dat blijft toch een dingetje…

Ik heb er alle vertrouwen in dat ik deze leefwijze ( want ik noem het geen dieet) kan handhaven en dat ik deze balans kan vast houden.

Fitfanatics, Sander, heeft me enorm geholpen en gesteund om mijn doel te bereiken….en dat is vooral blij zijn met jezelf…….en dat ben ik nu!!!

Suzanne Jansen

 

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je ook een succesverhaal worden?