7 kg afgevallen in korte tijd!

Na lang wikken en wegen heb ik na de zomervakantie afgelopen augustus de knoop doorgehakt en heb ik Fitfanatics een berichtje gestuurd. Zo blij dat ik dit gedaan heb! Ik zat niet lekker in mijn vel en wilde heel graag de laatste extra zwangerschapskilo’s kwijt. In mijn eentje lukte het niet en het was tijd voor actie.

Onder begeleiding van Ellen kreeg ik een voedingsschema. Heel eerlijk; ik ben geen fan van sporten en wilde het doel graag bereiken obv voedingsaanpassingen. Met een schema op zak en meer inzicht in voeding door de duidelijke presentatie voorafgaand, (sindsdien duurt boodschappen doen stukken langer door al dat etiketten lezen!) begon ik begin augustus en de knop ging om. Vrijwel direct zag ik resultaat en het werd al heel snel normaal.

Na 3 maanden heb ik mijn doel zo goed als bereikt; 7 kg eraf en een vet% dat sterk verminderd is. Ellen geeft tussentijds fijne, bruikbare adviezen en de metingen zijn een fijne stok achter de deur. Al met al ben ik blij dat ik de stap heb gezet. Ik kan het iedereen aanraden!

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je ook een succesverhaal worden?
Neem nu contact op