Al veel diëten geprobeerd maar dit werkt écht!

Ik sport bij de Schaapskooi in Venlo. Tijdens het sporten kwam Sander naar mij toe en stelde zich voor. Hij vroeg of ik misschien interesse had in voedingsadvies. Na bijna alle diëten te hebben geprobeerd (lees: geen koolhydraten eten, weight wachters, punten tellen, pillen slikken, crash diëten) was ik zeer sceptisch om weer een nieuw dieet te gaan volgen en ik gaf aan dat ik alleen wilde sporten. Maar Sander zei tegen mij ”Het is geen dieet, maar het is een andere manier van eten. ”  Ik dacht: ” ja ja dat zal wel!” Uiteindelijk ben ik toch begonnen bij FitFanatics, en écht mensen, dit werkt! Ik heb helemaal geen honger gehad en niks raars hoeven eten! En wat ben ik blij met ruim 8 kilo minder en heel wat centimeters kwijt in 12 weken tijd!

 

Dankjewel Sander en Ellen!

 

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je ook een succesverhaal worden?