Ingrediënten

  • 250 gram witte asperge
  • 125 gram gerookte zalm
  • 1/2 mango
  • bosje dille
  • bosje kervel
  • bosje bieslook

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 160°C
  2. Kook de asperges in water tot dat ze beetgaar zijn
  3. Snij de mango in plakken en pluk de kruiden
  4. Leg de asperges op een ovenplateau naast elkaar neer en leg hier de plakken mango op en daarop weer de kruiden
  5. Voeg als laatste de plakken gerookte zalm toe
  6. Zet dit in de oven op 160°C  voor 15 minuten

Bijzonderheden

Recept is op basis van 1 portie

  • bereidingstijd: 00:35
  • 350 gram per portie
  • 374,7 kcal
  • 31 gram eiwit
  • 28,4 gram koolhydraten
  • 13,9 gram vet

Bekijk hieronder diverse voorbeelden lunchrecepten.