Ingrediënten

  • 100 gram broccolirijst
  • 1 zoete punt paprika
  • 1 kleine ui
  • 100 gram courgette
  • 1 tomaat
  • 150 gram kalkoendijfilet of kippendijfilet
  • 10 milliliter olijfolie
  • peper en zout naar smaak

Bereidingswijze

  1. Snijd alle groentes en vlees fijn
  2. Kruid het vlees met zout en peper en bak in een pan met olijfolie
  3. Kook de broccolirijst in een pan met water
  4. Voeg de groentes bij het vlees en bak een paar minuten mee
  5. Giet de broccolirijst af en voeg samen met de groentes en het vlees

Bijzonderheden

Recept is op basis van 1 portie

  • bereidingstijd: 00:20
  • 300 gram per portie
  • 433 kcal
  • 36 gram eiwit
  • 17 gram koolhydraten
  • 25 gram vet

Bekijk hieronder diverse voorbeelden lunchrecepten.