Ingrediënten

  • 1 theelepel verse gember
  • 1/2 eetlepel olijfolie
  • 100 gram mager rundergehakt
  • 1/2 teentje knoflook
  • 150 gram kastanjechampignons
  • 200 gram broccoliroosjes
  • 1 theelepel korianderpoeder
  • Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze

  1. Schil de gember en snij deze fijn
  2. Kruid het gehakt naar smaak met zout en peper
  3. Verhit een pan en bak het gehakt met de gember in ca. 6 min. gaar
  4. Schep het gehakt uit de pan en zet dit even opzij
  5. Snij de knoflook fijn en de champignons in plakjes
  6. Verhit de olie in dezelfde pan
  7. Voeg de knoflook, champignons en koriander toe en bak 5 min.
  8. Voeg de broccoli toe en roerbak 4 minuten mee
  9. Schep het gehakt door de groente en roerbak nog een minuutje samen
  10. Serveer

Bijzonderheden

Recept is op basis van 1 portie

  • bereidingstijd: 00:20
  • 350 gram per portie
  • 424,6 kcal
  • 41,1 gram eiwit
  • 3,4 gram koolhydraten
  • 26,6 gram vet

Bekijk hieronder diverse voorbeelden lunchrecepten.