Ingrediënten
- 1 theelepel verse gember
- 1/2 eetlepel olijfolie
- 100 gram mager rundergehakt
- 1/2 teentje knoflook
- 150 gram kastanjechampignons
- 200 gram broccoliroosjes
- 1 theelepel korianderpoeder
- Zout en peper naar smaak
Bereidingswijze
- Schil de gember en snij deze fijn
- Kruid het gehakt naar smaak met zout en peper
- Verhit een pan en bak het gehakt met de gember in ca. 6 min. gaar
- Schep het gehakt uit de pan en zet dit even opzij
- Snij de knoflook fijn en de champignons in plakjes
- Verhit de olie in dezelfde pan
- Voeg de knoflook, champignons en koriander toe en bak 5 min.
- Voeg de broccoli toe en roerbak 4 minuten mee
- Schep het gehakt door de groente en roerbak nog een minuutje samen
- Serveer
Bijzonderheden
Recept is op basis van 1 portie
- bereidingstijd: 00:20
- 350 gram per portie
- 424,6 kcal
- 41,1 gram eiwit
- 3,4 gram koolhydraten
- 26,6 gram vet