Ingrediënten:
- 25 gram kokosmeel
- 10 gram cacao poeder
- 60 milliliter amandelmelk ongezoet
- 15 gram 100% pindakaas
- Paar druppels zoetstof
- 4 eiwitten
- 1 theelepel vanille aroma
- 5 gram bakpoeder
- Snufje zout
Bereidingswijze:
- Vet een magnetron bestendig schaaltje in met bakspay
- Doe alle ingrediënten in het schaaltje en meng alles door elkaar
- Zet vervolgens 30 sec in de magnetron op 1000 watt en roer daarna alles weer lichtjes door elkaar
- Zet nogmaals in de magnetron voor ongeveer 2 minuten op 1000 watt
- Laat even afkoelen, snijd in 8 stukken en klaar!
- De cake hoort mooi droog te zijn van binnen
Recept is op basis van 8 stuks
- Bereidingstijd: 00:05
- 20 gram per stuk
- 36 kcal
- 3,5 gram eiwit
- 1,5 gram koolhydraten
- 1,5 gram vet