Ingrediënten:

  • 25 gram kokosmeel
  • 10 gram cacao poeder
  • 60 milliliter amandelmelk ongezoet
  • 15 gram 100% pindakaas
  • Paar druppels zoetstof
  • 4 eiwitten
  • 1 theelepel vanille aroma
  • 5 gram bakpoeder
  • Snufje zout

Bereidingswijze:

  1. Vet een magnetron bestendig schaaltje in met bakspay
  2. Doe alle ingrediënten in het schaaltje en meng alles door elkaar
  3. Zet vervolgens 30 sec in de magnetron op 1000 watt en roer daarna alles weer lichtjes door elkaar
  4. Zet nogmaals in de magnetron voor ongeveer 2 minuten op 1000 watt
  5. Laat even afkoelen, snijd in 8 stukken en klaar!
  6. De cake hoort mooi droog te zijn van binnen

Recept is op basis van 8 stuks

  • Bereidingstijd: 00:05
  • 20 gram per stuk
  • 36 kcal
  • 3,5 gram eiwit
  • 1,5 gram koolhydraten
  • 1,5 gram vet

Bekijk hieronder diverse voorbeelden lunchrecepten.