Ingrediënten pastasaus
- 1 tomaat
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 eetlepel Italiaanse kruiden
- 2 zongedroogde tomaatjes
- 30 gram tomatenpuree
- 1 teentje knoflook
Ingrediënten lasagne
- 1 courgette
- 100 gram aubergine
- 1 ui
- 50 gram rode paprika
- 100 gram tartaar
- 30 gram geraspte 30+ kaas
Bereidingswijze
- Verwarm de oven op 180 graden
- Meng alle ingrediënten voor de pasta saus in een blender
- Bak de tartaar gaar in een pan en maak het fijn zo dat het los van elkaar raakt zoals gehakt
- Snijd de paprika, ui en aubergine fijn
- Bak alle groentes aan in een pan
- Voeg de pastasaus en tartaar toe aan de groentes en roer goed door
- Maak repen van de courgette met een dunschiller
- Maak een flinke laag courgette en doe daarna een laag vlees en groente. Daarna weer een laag courgette en daarna weer een laag groente. En daarna nog een keer
- Leg de kaas bovenop de lasagne en zet in de oven voor 15-20 minuten
Bijzonderheden
Recept is op basis van 1 portie
- bereidingstijd: 00:45
- 500 gram per portie
- 592 kcal
- 43 gram eiwit
- 49 gram koolhydraten
- 22 gram vet