Ingrediënten pastasaus

  • 1 tomaat
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 eetlepel Italiaanse kruiden
  • 2 zongedroogde tomaatjes
  • 30 gram tomatenpuree
  • 1 teentje knoflook

Ingrediënten lasagne

  • 1 courgette
  • 100 gram aubergine
  • 1 ui
  • 50 gram rode paprika
  • 100 gram tartaar
  • 30 gram geraspte 30+ kaas

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven op 180 graden
  2. Meng alle ingrediënten voor de pasta saus in een blender
  3. Bak de tartaar gaar in een pan en maak het fijn zo dat het los van elkaar raakt zoals gehakt
  4. Snijd de paprika, ui en aubergine fijn
  5. Bak alle groentes aan in een pan
  6. Voeg de pastasaus en tartaar toe aan de groentes en roer goed door
  7. Maak repen van de courgette met een dunschiller
  8. Maak een flinke laag courgette en doe daarna een laag vlees en groente. Daarna weer een laag courgette en daarna weer een laag groente. En daarna nog een keer
  9. Leg de kaas bovenop de lasagne en zet in de oven voor 15-20 minuten

Bijzonderheden

Recept is op basis van 1 portie

  • bereidingstijd: 00:45
  • 500 gram per portie
  • 592 kcal
  • 43 gram eiwit
  • 49 gram koolhydraten
  • 22 gram vet

Bekijk hieronder diverse voorbeelden lunchrecepten.