Ingrediënten

  • 50 gram parel couscous
  • 40 gram zachte geitenkaas 50+
  • 125 gram gekookte rode bieten
  • 1 eetlepel kerriepoeder
  • 1 eetlepel honing

Bereidingswijze

  1. Zet een pan met water op en voeg hier de kerriepoeder aan toe en kook de couscous gaar
  2. Spoel deze daarna koud en zet in de koeling
  3. Snij de bietjes in blokjes en meng deze onder de couscous en voeg hier ook de geitenkaas in stukjes aan toe
  4. Sprenkel de honing over de salade

Bijzonderheden

Recept is op basis van 1 portie

  • bereidingstijd: 00:15
  • 310 gram per portie
  • 406,2 kcal
  • 14,6 gram eiwit
  • 60,3 gram koolhydraten
  • 19 gram vet
  • bereidingstijd: 00:15
  • 406,2 kcal
  • 14,6 gram eiwit
  • 60,3 gram koolhydraten
  • 19 gram vet

Bekijk hieronder diverse voorbeelden lunchrecepten.