Ingrediënten
- 50 gram parel couscous
- 40 gram zachte geitenkaas 50+
- 125 gram gekookte rode bieten
- 1 eetlepel kerriepoeder
- 1 eetlepel honing
Bereidingswijze
- Zet een pan met water op en voeg hier de kerriepoeder aan toe en kook de couscous gaar
- Spoel deze daarna koud en zet in de koeling
- Snij de bietjes in blokjes en meng deze onder de couscous en voeg hier ook de geitenkaas in stukjes aan toe
- Sprenkel de honing over de salade
Bijzonderheden
Recept is op basis van 1 portie
- bereidingstijd: 00:15
- 310 gram per portie
- 406,2 kcal
- 14,6 gram eiwit
- 60,3 gram koolhydraten
- 19 gram vet
- bereidingstijd: 00:15
- 406,2 kcal
- 14,6 gram eiwit
- 60,3 gram koolhydraten
- 19 gram vet