Dankzij FitFanatics voel ik mij fit en gezond!

Een aantal maanden geleden ben ik begonnen met sporten. De eerste 8 tot 10 kilo vlogen er zo van af, maar daarna kwam ik eigenlijk niet meer verder. Ik dacht alleen maar: hoe zit het nou met wat ik moet eten? En hoe moet ik verder gaan met sporten om echt resultaat te bereiken? Op dat moment heb ik de hulp van Sander ingeschakeld en hij heeft voor mij een gevarieerd voedingsschema opgesteld met een bijbehorend sportschema. Hiermee ben ik in de daarop volgende 3 maanden vol aan de slag gegaan, en met succes! In totaal ben ik nu van 70 kilo naar 56,5 kg. En misschien nog wel belangrijker: dankzij de hulp van Fitfanatics voel ik mij fit en gezond. Ik heb nu ook de motivatie gevonden om in 2020 met een goed gevoel verder te gaan sporten! Sander en Ellen, bedankt

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je ook een succesverhaal worden?