De kilo’s vlogen eraf!

Na hersteld te zijn van een burn-out werd het tijd om iets aan mijn gewicht te gaan doen. Dat was namelijk al jaren verwaarloosd en begon toch wel ernstige vormen aan te nemen. In eerste instantie dacht ik het wel zelf te kunnen en ging voortvarend aan de slag. Dat leidde tot een gewichtsverlies van ongeveer 10 kilo. Maar een aantal maanden later waren daar toch weer 4 kilo bijgekomen. Dat schoot dus niet echt op.

Bij collega’s die bij FitFanatics waren zag ik goede resultaten. Daar moest ik dus zijn. En dat klopte. Vanaf het begin voelde ik me daar thuis. Het weekmenu dat ik van Sander kreeg bleek heel goed vol te houden. Zonder hongergevoel! Met gewoon normale dingen op het menu. Het bleek geen dieet te zijn, maar een verandering in levensstijl. Af en toe een etentje en een wijntje kan best. Als je maar weet wat je doet. De kilo’s vlogen eraf. En al die tijd bleef Sander me positief steunen. Bij vragen kon ik altijd appen en kreeg ik snel antwoord terug.

Naast het afvallen was Sander ook een hele fijne steun in een moeilijke periode. Altijd nam hij uitgebreid de tijd en was telkens net zo enthousiast als ik als er weer een mooi resultaat geboekt was. Maar ook motiverend als het eens een keertje tegen viel.

Nu, 6 maanden later, ben ik in totaal 26 kilo lichter en is mijn vetpercentage met meer dan 7,5% gedaald. Voor mezelf wil ik nog 4 kilo kwijt en dat gaat zeker lukken. Maar zonder Sander was het me niet gelukt om dit te bereiken.

FitFanatics een succes? ABSOLUUT!!

Sander nogmaals ontzettend bedankt voor alles wat je voor me gedaan hebt!

 

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je ook een succesverhaal worden?