Ingrediënten
- 3 eiwitten van 3 eieren
- 1 ei dooier
- 26 gram whey-proteïnepoeder
- 5 gram bakpoeder
- 1 theelepel kaneel
- 1 theelepel koekkruiden
- Optioneel: flavourdrops
Ingrediënten voor de topping
- 50 gram magere kwark of magere yoghurt
- 50 gram rood fruit
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden
- Klop de 3 eiwitten stijf in een kom
- Meng in een andere kom de whey met de ei dooier, bakpoeder en voeg smaak toe met kaneel, koekkruiden en eventueel nog wat flavour drops
- Schep dit langzaam door je eiwitmengsel
- Maak een rondje van het mengsel op bakpapier op een bakplaat
- Bak de koek ongeveer 10 min af in de oven
- Je kunt de koek nog aftoppen met yoghurt of kwark en eventueel wat fruit
Bijzonderheden
Recept is op basis van 1 koek
- bereidingstijd: 00:20
- 200 gram per stuk
- 244,4 kcal
- 46,5 gram eiwit
- 10,1 gram koolhydraten
- 6 gram vet