Enkele kilo’s spiermassa opgebouwd en wat vet verloren

Enkele kilo’s spiermassa opgebouwd en wat vet verloren

In september vorig jaar gingen mijn vriendin en ik samenwonen en begon ik aan een studie. Om meteen een goede start te maken met sporten en eten besloten we om een gesprek aan te gaan bij Fitfanatics. Het gesprek wat we hierna hadden met Sander was erg positief, veel uitleg over de werking van voedingsstoffen (vet, eiwit, koolhydraten) en een duidelijk antwoord op al onze vragen. Een week later ontvingen we onze voedingsschema’s en tot onze verbazing stonden er nog redelijk, wat in onze ogen ‘ongezonde’ maar lekkere dingen zijn, in zoals ovenfriet, kipshoarma en wraps. Aangezien ik de intentie had om wat spiermassa te winnen en enkele procenten vet te verliezen en mijn vriendin alleen wat vetmassa wilde verliezen was het erg fijn om te zien dat onze voedingsschema’s redelijk overeen kwamen. Alleen de portie hoeveelheid verschilde uiteraard, en enkele persoonlijke voorkeuren waren erin meegenomen. Het was erg fijn om iedere avond wel hetzelfde gerecht te eten. En het motiveert natuurlijk extra om het samen te doen. Zo motiveerde we elkaar om toch te gaan sporten of toch die reep chocolade te laten liggen. Dit was een extra stok achter de deur.

Aangezien ik na het eerste traject nog niet geheel tevreden was heb ik er nog 3 maanden extra aan vastgeplakt. Over mijn resultaten ben ik nu zeer tevreden: ik heb enkele kilo’s spiermassa opgebouwd en wat vet verloren. Maar bovenal ben ik fitter en energieker geworden door een goed ritme in sporten en de juiste keuze in voeding. Nu ga ik op eigen benen verder en heb ik alle handvaten aangeleerd om de juiste keuzes te maken. Sander bedankt!