Succesverhalen FitFanatics | ‘Nooit gedacht dat afvallen zo makkelijk was, 8 kg kwijt in 3 maanden!’ 

‘Nooit gedacht dat afvallen zo makkelijk was, 8 kg kwijt in 3 maanden!’ 

Nadat ik in 2017 vier maanden in Zambia ben geweest, ben ik 5kg aangekomen. Vorig jaar heb ik corona gehad waarna ik nog eens 2kg aangekomen ben. Toen was voor mij de maat vol. Het lukte me niet om alleen met sporten af te vallen. Af en toe een paar kilo, maar die kilo’s kwamen er net zo snel weer bij. Ik wist dat ik iets moest veranderen in mijn eetpatroon.

Op facebook zag ik Fitfanatics voorbij komen. Ik las de succesverhalen en dacht wauw! Dit wil ik ook! Zonder twijfelen plande ik een kennismakingsgesprek met Ellen. Ik was direct heel enthousiast en we spraken een doel af. 7kg afvallen en een vetpercentage van 27,5% naar 21,0% in 3 maanden. Ik dacht zoveel in 3 maanden? Is dit wel haalbaar? Maar let’s go, ik ga ervoor!

Gedurende een week hield ik bij wat ik allemaal at, zodat Ellen een voedingsschema kon maken gebaseerd op wat ik lekker vond. Toen ik het voedingsschema zag werd ik blij! Het was maar een kleine switch in de manier van eten. Dit is ook wat ik fijn vind aan Fitfanatics. Doordat het voedingsschema producten bevat, die ik vaker eet, was het dieet goed vol te houden. Ook nu nog, nu de 3 maanden voorbij zijn, weet ik hoe ik verder moet gaan. Ik heb deze drie maanden niet gezien als een dieet, maar als een kleine aanpassing in mijn voedingspatroon.

Wat ik ook heel fijn vond is dat ik tips kreeg over wat te doen als ik in het weekend een wijntje of speciaal biertje wilde drinken of een keer wilde uiteten. Ik heb geleerd hoe ik dit in het voedingsschema in kon plannen en evengoed af bleef vallen.

Ik had nooit gedacht dat afvallen op deze manier zo makkelijk was. Doordat ik iedere 2 weken een meting van mijn gewicht, vetmassa en omtrek had, wist ik waar ik het voor deed! Ik heb geen moeite meer gehad met het laten staan van allemaal lekkere tussendoortjes en geregeld nee te zeggen.

Ik ben zelfs in drie maanden tijd mijn doel voorbij gegaan, 8 kg afgevallen en 7% vetpercentage minder. Dankjewel Ellen voor jouw begeleiding, kennis en enthousiasme! Ik ben trots en blij met dit resultaat en wil iedereen Fitfanatics aanbevelen!

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je ook een succesverhaal worden?