Wij van FitFanatics zijn dol op eten. Gezond,  maar vooral lekker! We plannen onze hele dag rondom eten. Toch zijn er ruim 1.400 gezinnen in Limburg die zichzelf niet van eten kunnen voorzien. Die gezinnen kunnen terecht bij de Voedselbank.

Deze maand start L1 weer de ‘L1 Samen voor de Voedselbank’ actie om zo veel mogelijk houdbare producten in te zamelen voor die gezinnen. Daar willen wij dit jaar graag een steentje aan bijdragen. Maar dat kunnen we niet alleen! Daar hebben we jullie hulp voor nodig. We willen jullie vragen om dit jaar te denken aan de mensen die niet iedere dag een warme maaltijd op tafel kunnen zetten. Samen met jullie willen we zo veel mogelijk producten verzamelen zodat we deze mensen in de tijd voor de feestdagen een handje kunnen helpen.

schermafbeelding-2016-11-18-om-19-33-49

De Voedselbank is vooral geholpen met houdbare producten zoals pasta, koffie en thee en producten uit blik. Het boodschappenlijstje helpt je op weg! We willen in de periode van 5 tot en met 15 december langs gaan bij L1 om alle producten te overhandigen.

Dus, heb je een van de producten die op het lijstje staan thuis en kun je deze zelf missen? Breng ze dan bij ons langs! Het adres isMonseigneur Nolensstraat 16 in Panningen. Je kunt ook online een voedselpakket doneren.

Alvast bedankt allemaal! En hopelijk tot snel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *