Ik voel me fitter en energieker en eet ook nog af en toe mijn frietje!

Net na de jaarwisseling kwam ik voor een intake gesprek bij Mark.
De kilo’s waren eraan gekomen toen ik gestopt was met voetbal en ook mijn conditie was achteruit gegaan. Ik wou er graag 7 kilo af hebben en mijn conditie verbeteren.

Ik dacht dat dit lastig zou worden en dat ik veel honger zou hebben maar het voelde voor mij niet als een dieet. Het schema was vooral gericht op wat aanpassingen in de productkeuzes en de hoeveelheden.

Daarbij ben ik ook 1x per week met de Small Group Training van Fitfanatics aan de slag gegaan. Dit bevalt erg goed! En ik heb mooi een stok achter de deur om elke week te gaan sporten.

Tijdens de corona periode was de begeleiding even iets anders en hebben Mark en ik meer telefonisch contact gehad. Maar ik ben deze periode goed doorgekomen en toch nog 4 kilo afgevallen!

De begeleiding heb ik als erg prettig ervaren, ik kreeg goede adviezen en kon Mark altijd een bericht sturen als ik vragen had. Na zo’n 4 maanden ben ik in totaal 10,7 kilo afgevallen en is mijn vetpercentage 5,5% lager! Ik voel me fitter, ik heb meer energie, zit lekkerder in mijn vel, en eet ook nog af en toe mijn frietje!

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je ook een succesverhaal worden?