Ingrediënten

  • 100 gram rundertartaar
  • 1 rode paprika
  • 20 gram ui
  • 60 gram courgette
  • 1 klein teentje knoflook
  • 50 gram kastanje champignons
  • 30 gram geraspte Slankie 20+ kaas (Milner)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 190 graden
  2. Bak de rundertartaar in kleine stukjes gaar in een pan
  3. Snijd de champignons, courgette, ui en knoflook fijn
  4. Bak in een andere pan de ui en knoflook en daarna de champignons en courgette mee
  5. Snijd de rode paprika doormidden zodat je 2 bootjes hebt
  6. Vul de bootjes met de groenten, tartaar en eindig met de kaas⠀ ⠀
  7. Leg de bootjes in een ingevette ovenschaal
  8. Zet de schaal voor ong. 20 minuten in de oven

Bijzonderheden

Recept is op basis van 1 stuk

  • bereidingstijd: 00:35
  • 300 gram per portie
  • 265 kcal
  • 32 gram eiwit
  • 12 gram koolhydraten
  • 8,9 gram vet

Bekijk hieronder diverse voorbeelden lunchrecepten.