Ingrediënten
- 100 gram rundertartaar
- 1 rode paprika
- 20 gram ui
- 60 gram courgette
- 1 klein teentje knoflook
- 50 gram kastanje champignons
- 30 gram geraspte Slankie 20+ kaas (Milner)
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 190 graden
- Bak de rundertartaar in kleine stukjes gaar in een pan
- Snijd de champignons, courgette, ui en knoflook fijn
- Bak in een andere pan de ui en knoflook en daarna de champignons en courgette mee
- Snijd de rode paprika doormidden zodat je 2 bootjes hebt
- Vul de bootjes met de groenten, tartaar en eindig met de kaas⠀ ⠀
- Leg de bootjes in een ingevette ovenschaal
- Zet de schaal voor ong. 20 minuten in de oven
Bijzonderheden
Recept is op basis van 1 stuk
- bereidingstijd: 00:35
- 300 gram per portie
- 265 kcal
- 32 gram eiwit
- 12 gram koolhydraten
- 8,9 gram vet