Ingrediënten
- 50 gram havermout
- 1 rijpe banaan
- 2 eieren
- 1 theelepel bakpoeder
- 10 aardbeien
- Optioneel: flavourdrops
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden
- Maak in een kom de havermout fijn tot meel en meng dit met de rijpe banaan, 2 eieren en eventueel de flavourdrops tot een glad mengsel
- Snijd de 10 aardbeien en voeg 5 ervan toe aan het mengsel
- Giet het mengsel in een taartvorm van ongeveer 15 centimeter doorsnede
- Bak het taartje ongeveer 25 minuten gaar in de oven
- Laat het daarna afkoelen op een rooster en maak af met de rest van de aardbeien⠀
- Je kunt eventueel een deel van het taartje pakken als tussendoortje of een heel taartje als ontbijt of lunch
⠀
Bijzonderheden
Recept is op basis van 1 portie
- bereidingstijd: 00:45
- 275 gram per portie
- 478 kcal
- 21,5 gram eiwit
- 68,6 gram koolhydraten
- 13,1 gram vet