Ingrediënten

  • 50 gram havermout
  • 1 rijpe banaan
  • 2 eieren
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 10 aardbeien
  • Optioneel: flavourdrops

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden
  2. Maak in een kom de havermout fijn tot meel en meng dit met de rijpe banaan, 2 eieren en eventueel de flavourdrops tot een glad mengsel
  3. Snijd de 10 aardbeien en voeg 5 ervan toe aan het mengsel
  4. Giet het mengsel in een taartvorm van ongeveer 15 centimeter doorsnede
  5. Bak het taartje ongeveer 25 minuten gaar in de oven
  6. Laat het daarna afkoelen op een rooster en maak af met de rest van de aardbeien
  7. Je kunt eventueel een deel van het taartje pakken als tussendoortje of een heel taartje als ontbijt of lunch

Bijzonderheden

Recept is op basis van 1 portie

  • bereidingstijd: 00:45
  • 275 gram per portie
  • 478 kcal
  • 21,5 gram eiwit
  • 68,6 gram koolhydraten
  • 13,1 gram vet

Bekijk hieronder diverse voorbeelden lunchrecepten.