Ingrediënten
- 100 gram bloemkoolrijst
- 1,5 tomaat
- 150 gram zeevruchten ongekookt
- Een half bouillonblokje
- 1 teentje knoflook
- 1 gram peterselie
- 4 champignons
- 20 gram bosui
- 1 gele paprika
- 1 eetlepel olie
- Optioneel: Spaanse peper
Bereiding:
- Doe 50 milliliter warm water in een kopje samen met het halve bouillonblokje en laat dat even staan
- Kook de bloemkoolrijst kort zoals op de verpakking
- Doe de eetlepel olie en knoflook in de pan en optioneel de Spaanse peper als je van pittig eten houdt
- Bak de gemengde zeevruchten, doe de bouillon erbij en laat dit vier minuten sudderen
- Snijd de tomaten klein en meng deze met de zeevruchten
- Voeg de bloemkoolrijst bij de tomaten en zeevruchten
- Om het af te maken bak je in een aparte pan de champignons, gele paprika en bosui en op het einde voeg je dit allemaal samen en je paella is klaar
Bijzonderheden
Recept is op basis van 1 portie
- bereidingstijd: 00:30
- 500 gram per portie
- 290 kcal
- 28,7 gram eiwit
- 13,3 gram koolhydraten
- 13,5 gram vet