Ingrediënten voor 8 porties
- 2 doosjes diepvries broccoli (à 500 gram) of verse broccoli
- 2 rode paprika’s
- 2 roma tomaten
- 1 ui
- 4 blokjes tuinkruiden bouillon
- 1 liter water
Bereidingswijze
- Snijdt alle groentes fijn
- Doe een pan wat olie en bak de ui aan
- Al roerend voeg je daarna de paprika en tomaat toe en als laatste de broccoli
- Voeg nu 1 liter water toe en de bouillon blokjes
- Laat dit 10 min. inkoken
- Mix alles met een mixer of blender fijn
- Voeg naar smaak kun je nog kruiden toevoegen (knoflook, peper, zout, of chili)
⠀
Bijzonderheden
Recept is op basis van 8 porties
- bereidingstijd: 00:20
- 250 gram per portie
- 41,9 kcal
- 4,2 gram eiwit
- 3,8 gram koolhydraten
- 1,1 gram vet