Ingrediënten voor 8 porties

  • 2 doosjes diepvries broccoli (à 500 gram) of verse broccoli
  • 2 rode paprika’s
  • 2 roma tomaten
  • 1 ui
  • 4 blokjes tuinkruiden bouillon
  • 1 liter water

Bereidingswijze

  1. Snijdt alle groentes fijn
  2. Doe een pan wat olie en bak de ui aan
  3. Al roerend voeg je daarna de paprika en tomaat toe en als laatste de broccoli
  4. Voeg nu 1 liter water toe en de bouillon blokjes
  5. Laat dit 10 min. inkoken
  6. Mix alles met een mixer of blender fijn
  7. Voeg naar smaak kun je nog kruiden toevoegen (knoflook, peper, zout, of chili)

Bijzonderheden

Recept is op basis van 8 porties

  • bereidingstijd: 00:20
  • 250 gram per portie
  • 41,9 kcal
  • 4,2 gram eiwit
  • 3,8 gram koolhydraten
  • 1,1 gram vet

Bekijk hieronder diverse voorbeelden lunchrecepten.