Ingrediënten
- 300 gram rijpe bananen
- 100 gram havermout
- 20 gram rozijnen
- 40 gram verse blauwe bessen (liefst geen diepvries, anders worden de koekjes te nattig)
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 °C
- Pel de bananen en prak ze fijn met een vork
- Voeg de havermout toe en meng goed door elkaar
- Voeg de helft van de rozijnen en alle blauwe bessen toe
- Leg een vel bakpapier op de bakplaat
- Gebruik een lepel om het beslag in gelijke porties op het bakpapier te leggen tot het beslag op is
- Verdeel vervolgens de rest van de rozijnen over het beslag
- Druk het beslag vervolgens plat met de bolle kant van de lepel zodat ze in het koekje gedrukt worden
- Zet ze +/- 20 minuten in de oven óf tot ze goudbruin van kleur zijn
Bijzonderheden
Recept is op basis van 12 stukken
- bereidingstijd: 00:35
- 35 gram per portie
- 62 kcal
- 1,4 gram eiwit
- 11,8 gram koolhydraten
- 0,7 gram vet