Ingrediënten

  • 300 gram rijpe bananen
  • 100 gram havermout
  • 20 gram rozijnen
  • 40 gram verse blauwe bessen (liefst geen diepvries, anders worden de koekjes te nattig)

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C
  2. Pel de bananen en prak ze fijn met een vork
  3. Voeg de havermout toe en meng goed door elkaar
  4. Voeg de helft van de rozijnen en alle blauwe bessen toe
  5. Leg een vel bakpapier op de bakplaat
  6. Gebruik een lepel om het beslag in gelijke porties op het bakpapier te leggen tot het beslag op is
  7. Verdeel vervolgens de rest van de rozijnen over het beslag
  8. Druk het beslag vervolgens plat met de bolle kant van de lepel zodat ze in het koekje gedrukt worden
  9. Zet ze +/- 20 minuten in de oven óf tot ze goudbruin van kleur zijn

Bijzonderheden

Recept is op basis van 12 stukken

  • bereidingstijd: 00:35
  • 35 gram per portie
  •  62 kcal
  • 1,4 gram eiwit
  • 11,8 gram koolhydraten
  • 0,7 gram vet

Bekijk hieronder diverse voorbeelden lunchrecepten.