Ingrediënten havermout uit de oven
- 100 milliliter magere melk
- 1 ei
- 1 theelepel vanille aroma
- 1 rijpe banaan
- 40 gram havermout
- paar druppels vloeibare zoetstof
- 15 gram amandelschaafsel
- 25 gram rozijnen
- snufje zout
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden
- Prak de banaan en meng deze samen met de melk, ei, en het vanille aroma goed door elkaar
- Voeg de havermout, zoetstof, amandelschaafsel, rozijnen, en zout toe en meng opnieuw
- Giet het mengsel in een licht ingevet ovenbestendig schaaltje
- Zet in de oven voor +/- 25 minuten
Recept is op basis van 1 portie
- bereidingstijd: 00:10
- 350 gram per portie
- 525 kcal
- 20 gram eiwit
- 72 gram koolhydraten
- 15 gram vet