Ingrediënten havermout uit de oven

  • 100 milliliter magere melk
  • 1 ei
  • 1 theelepel vanille aroma
  • 1 rijpe banaan
  • 40 gram havermout
  • paar druppels vloeibare zoetstof
  • 15 gram amandelschaafsel
  • 25 gram rozijnen
  • snufje zout

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden
  2. Prak de banaan en meng deze samen met de melk, ei, en het vanille aroma goed door elkaar
  3. Voeg de havermout, zoetstof, amandelschaafsel, rozijnen, en zout toe en meng opnieuw
  4. Giet het mengsel in een licht ingevet ovenbestendig schaaltje
  5. Zet in de oven voor +/- 25 minuten

Recept is op basis van 1 portie

  • bereidingstijd: 00:10
  • 350 gram per portie
  • 525 kcal
  • 20 gram eiwit
  • 72 gram koolhydraten
  • 15 gram vet

Bekijk hieronder diverse voorbeelden lunchrecepten.