Ik ga gelukkiger, zelfverzekerder en gezonder door het leven

In 2017 ben ik in contact gekomen met FitFanatics nadat ik was behandeld voor een eetverslaving. Ik was erg veel aangekomen en wilde graag de nodige kilo’s kwijt, maar daar had ik wel hulp bij nodig. Met Sander had ik daarom een intakegesprek gepland en zo is het balletje gaan rollen.

Na een erg moeilijke start bleef ik helaas aankomen. Er waren veel tegenslagen en de cijfers op de weegschaal gingen maar niet omlaag. Sander bleef mij gelukkig motiveren om door te gaan en uiteindelijk begon ik resultaten te zien. Ik had inmiddels door hoe ik mijn voeding op de juiste manier moest invullen in de eetmeter en de kilo’s gingen eraf.

Tegenslagen op de weegschaal bleven af en toe voorkomen, maar ik besloot samen met Sander om toch door te zetten. Ik werd strenger op mezelf en Sanders uitspraak ‘’wegen is de sleutel tot succes’’ bleek voor mij de oplossing te zijn: alles ging op de keukenweegschaal, van rauwe aardappels tot plakjes kipfilet voor op brood. En als ik een keer wilde ‘zondigen’, ging zelfs het chocolaatje erop. Hierdoor bleef mijn gewicht zakken!

Inmiddels ben ik 35 kg afgevallen en heb ik een gezond vetpercentage. Daarom heb ik afgelopen maand na 2 jaar afscheid genomen van Sander. Dit voelt wel een beetje raar; elke woensdagochtend van 7 tot 8 ging ik samen sporten en meten met Sander. Inmiddels ben ik een stuk gelukkiger, zelfverzekerder en ga ik gezonder door het leven.  Sander & Ellen bedankt voor alles! En ik ga jullie nog zien voor de metingen om mijn streefgewicht te behalen. Ik kan jullie nu al verzekeren: ook die laatste 10 kilo eraf gaat lukken!

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je ook een succesverhaal worden?