Ik heb me in tijden niet zo fit gevoeld!

Ik heb me in tijden niet zo fit gevoeld!

Oktober 2017 ging het roer om. Na een ‘’zware’’ vakantie kreeg ik maar niet de motivatie om mijn eten/sporten te veranderen. En daar was Fitfanatics. Op notabene de 11e van de 11e had ik mijn eerste meting met Sander. Ik zat op een gewicht van 93,1 kilo en een vetpercentage van 25%. Dat was wel schrikken! Sander heeft mij toen haarfijn uitgelegd hoe ik mijn doel  kon behalen. Door middel van een eetschema, waarbij hij super rekening hield met wat ik lekker vind, en veel sporten hebben we de schouders eronder gezet. Ook heeft hij mij veel tips gegeven met betrekking tot oefeningen voor het fitnessen. Dit hield het leuk en zo kon ik veel variëren. Na 9 maanden heb ik een super basis gelegd om verder te komen. Nu zit ik op 86,5 kilo met 17% vetpercentage. Maar het belangrijkste is dat mijn levensstijl is veranderd. Ik weet nu precies wat ik wel en niet kan eten om mijn doel te behalen. Ook heb ik me in tijden niet zo fit gevoeld.

Ik ben Sander dan ook heel erg dankbaar voor de hulp en motivatie, zonder jou was dit niet gelukt!! Ik kan iedereen aanraden om hier aan te beginnen, je zal er geen moment spijt van krijgen!