Ingrediënten

100 gram kipdijfilet
1 theelepel cajunkruiden
• 1 kiwi
50 gram sla
20 gram zachte geitenkaas
15 gram walnoten
2 radijsjes

Dressing
1 theelepel citroensap
0.5 eetlepel olijfolie
0.5 eetlepel azijn
10 gram honing
snufje peper en zout

Bereidingswijze

  1. Meng de ingrediënten van de dressing door elkaar in een kommetje
  2. Kruid de kip met de cajunkruiden
  3. Bak de kip in een pannetje gaar en goudbruin in ca. 15 min.
  4. Schil de kiwi en snij in plakken
  5. Snij de radijsjes in plakjes
  6. Leg de sla op een bord en voeg de kiwi en radijs toe
  7. Snij de kip in plakjes en verdeel over de sla
  8. Schep de dressing erover of doorheen
  9. Kruimel de geitenkaas en walnoten er overheen

Bijzonderheden

Recept is op basis van 1 portie

  • bereidingstijd: 00:25
  • 280 gram per portie
  • 488,3 kcal
  • 25,6 gram eiwit
  • 20,9 gram koolhydraten
  • 33,3 gram vet

Bekijk hieronder diverse voorbeelden lunchrecepten.