Ingrediënten
• 100 gram kipdijfilet
• 1 theelepel cajunkruiden
• 1 kiwi
• 50 gram sla
• 20 gram zachte geitenkaas
• 15 gram walnoten
• 2 radijsjes
Dressing
• 1 theelepel citroensap
• 0.5 eetlepel olijfolie
• 0.5 eetlepel azijn
• 10 gram honing
• snufje peper en zout
Bereidingswijze
- Meng de ingrediënten van de dressing door elkaar in een kommetje
- Kruid de kip met de cajunkruiden
- Bak de kip in een pannetje gaar en goudbruin in ca. 15 min.
- Schil de kiwi en snij in plakken
- Snij de radijsjes in plakjes
- Leg de sla op een bord en voeg de kiwi en radijs toe
- Snij de kip in plakjes en verdeel over de sla
- Schep de dressing erover of doorheen
- Kruimel de geitenkaas en walnoten er overheen
Bijzonderheden
Recept is op basis van 1 portie
- bereidingstijd: 00:25
- 280 gram per portie
- 488,3 kcal
- 25,6 gram eiwit
- 20,9 gram koolhydraten
- 33,3 gram vet