Ingrediënten

  • 1 rijpe banaan
  • 50 gram kokossnippers
  • 50 gram kokosrasp
  • 3 eiwitten van eieren
  • beetje limoen-/citroensap
  • Flavourdrops zijn optioneel

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden
  2. Pureer de banaan in een kommetje en voeg een klein snufje zout toe en de kokossnippers en kokosrasp
  3. Maak een ander kommetje vetvrij met limoen of citroensap en klop de 3 eiwitten stijf zodat je het kommetje bijna op zijn kop kunt houden
  4. Schep voorzichtig het mengsel van banaan en kokos door de eiwitten en maak eventueel iets zoeter met een aantal flavourdrops
  5. Maak 10 bolletjes op bakpapier en bak voor 15 minuten op 180 graden in de voorverwarmde oven.

Bijzonderheden

Recept is op basis van 10 stuks

  • bereidingstijd: 00:30
  • 35 gram per portie
  • 56,4 kcal
  • 1,7 gram eiwit
  • 3 gram koolhydraten
  • 3,8 gram vet

Bekijk hieronder diverse voorbeelden lunchrecepten.