Ingrediënten kwark met fruit

  • 250 gram magere kwark
  • 30 gram muesli
  • 1 kiwi
  • 15 gram walnoten
  • 30 gram blauwe bessen (diepvries of vers)
  • 30 gram frambozen (diepvries of vers)
  • Een paar druppels vloeibare zoetstof (optioneel)

Bereidingswijze

  1. Laat de bessen en frambozen zonodig ontdooien
  2. Schil en snij de kiwi in plakjes
  3. Doe de kwark in een kom
  4. Voeg optioneel een paar druppels zoetstof toe
  5. Voeg de noten, muesli en het fruit toe aan de kwark

Bijzonderheden

Recept is op basis van 1 portie

  • bereidingstijd: 00:10
  • 430 gram per portie
  • 439 kcal
  • 28 gram eiwit
  • 47 gram koolhydraten
  • 13 gram vet

Bekijk hieronder diverse voorbeelden lunchrecepten.