Succesverhalen FitFanatics | ‘Mijn strijd tegen de kilo’s’

MIJN STRIJD TEGEN DE KILO’S!

Na een lange wedstrijd van 6 maanden, heb ik de kilo’s verslagen met een klinkende overwinning: 23.7kg en 22cm taille verlies.

Het begon allemaal een aantal jaar geleden, steeds kwam er ieder jaar een klein beetje bij. Maar waar lag het toch aan? Was het dat ik gestopt was met voetbal? At ik toch te slecht of te veel? Of lag het aan de onregelmatige eetmomenten die ik creëerde door mijn baan in de horeca? Geen idee! Maar de kilo’s kwamen er echter veel te snel bij.

Dit bereikte een jaar geleden zelfs zijn climax nadat ik in korte tijd 25 kilo bij kwam. Dit kwam mede doorat ik ziek thuis zat vanwege een burn-out. Na diverse onderzoeken bleek ik een ernstige vorm van slaapapneu te hebben die ook een oorzaak is geweest van de burn-out. De dokter keek me recht in de ogen aan en zei dat het nu of nooit was. Ik moest echt gaan afvallen, ander kom ik nooit van de slaapapneu en andere kwaaltjes af. Toen ging bij mij de knop ook om. Ik moest de strijd tegen de kilo’s echt aangaan! Er waren geen excuses meer en de wedstrijd tegen de kilo’s kon beginnen.

Maar hoe? Vooral voor een bourgondiër zoals ik, is dit een erg lastige wedstrijd. Na wat tips te hebben ingewonnen bij vrienden, kwam ik uit bij Fitfanatics in Panningen. Hun traject sprak me erg aan. Na een goed kennismaking gesprek met Sander, ging de wedstrijd van start.

Iedere 2 weken meten, controles op mijn eetboekje en gesprekken over positieve en negatieve gevolgen van mijn afvallen en huidige gewicht. Dat motiveerde mij enorm! Ik kwam tot de ontdekking dat ik, door een beetje creatieve boekhouding (zoals ik het zelf zei), me best in de weekenden dat bakje chips kon permitteren of toch nog dat bakje kibbeling op vakantie in Volendam kon eten. De kilo’s vlogen eraf, en Sander bleef me iedere 2 weken nieuwe doelen geven en uitdagen. Ook die welbekende spiegel deed wonderen.

Uiteindelijk is het resultaat prachtig! Een klinkende overwinning en ik mag door naar de champions leaque finale. Nu, na 6 maanden, ga ik het traject zelf afmaken. Er moet nog eens 12 kilo af. Mijn traject zit er dan ook nog niet op bij Fitfanatics en ik kies voor een vervolgpakket wat zij aanbieden.

De smallgroup training op maandagavond en dan de voedingsbegeleiding van Sander zullen mij de komende maanden nog moeten helpen om het absolute hoogtepunt te bereiken!
Van > >

P.s. omdat Sander en ik allebei PSV als favoriete club hebben, is dit bericht in voetbaltermen geschreven ⚽️

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je ook een succesverhaal worden?