Ingrediënten mueslireepjes
- 1 rijpe banaan
- snuf kaneel
- 1 eetlepel citroensap
- 75 gram havermout
- 30 gram rozijnen
- 30 gram dadels
- 40 gram gemengde ongezouten noten
- paar druppels vloeibare zoetstof
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden
- Doe de banaan, havermout, zoetstof, citroensap en kaneel in de blender en meng
- Voeg de noten, rozijnen en dadels toe en maal kort mee tot deze grof gehakt zijn
- Bekleed een bakvorm met bakpapier of gebruik een siliconen bakvorm
- Voeg het mengsel toe en druk plat met een lepel
- Zet 30 minuten in de oven totdat het goudbruin kleurt
- Verdeel in 9 gelijke stukken
Recept is op basis van 9 stuks
- bereidingstijd: 00:40
- 27 gram per stuk
- 94 kcal
- 2,3 gram eiwit
- 13 gram koolhydraten
- 3,1 gram vet