Ingrediënten mueslireepjes

  • 1 rijpe banaan
  • snuf kaneel
  • 1 eetlepel citroensap
  • 75 gram havermout
  • 30 gram rozijnen
  • 30 gram dadels
  • 40 gram gemengde ongezouten noten
  • paar druppels vloeibare zoetstof

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden
  2. Doe de banaan, havermout, zoetstof, citroensap en kaneel in de blender en meng
  3. Voeg de noten, rozijnen en dadels toe en maal kort mee tot deze grof gehakt zijn
  4. Bekleed een bakvorm met bakpapier of gebruik een siliconen bakvorm
  5. Voeg het mengsel toe en druk plat met een lepel
  6. Zet 30 minuten in de oven totdat het goudbruin kleurt
  7. Verdeel in 9 gelijke stukken

Recept is op basis van 9 stuks

  • bereidingstijd: 00:40
  • 27 gram per stuk
  • 94 kcal
  • 2,3 gram eiwit
  • 13 gram koolhydraten
  • 3,1 gram vet

Bekijk hieronder diverse voorbeelden lunchrecepten.