Ingrediënten

  • 1 ei
  • 1/2 banaan
  • 15 gram havermout
  • 5 blauwe bessen
  • 1/4 theelepel bakpoeder
  • 1 eetlepel kokosrasp (optioneel)

Bereidingswijze

  1. Prak de banaan
  2. Klop het ei los in een mok
  3. Voeg de geprakte banaan toe en meng met het ei
  4. Voeg de havermout en bakpoeder toe en meng alles tot een goed
  5. Voeg als laatste de blauwe bessen toe en meng ze door het beslag
  6. Zet de mok 2 minuten in de magnetron op vol vermogen
  7. Garneer optioneel met de kokosrasp

Bijzonderheden

Recept is op basis van 1 portie

  • bereidingstijd: 00:10
  • 140 gram per portie
  • 186 kcal
  • 9 gram eiwit
  • 23 gram koolhydraten
  • 5,6 gram vet

Bekijk hieronder diverse voorbeelden lunchrecepten.