Nieuwe levensstijl dankzij FitFanatics

I made it!

17 oktober 2015 ben ik gestart bij Ellen van FitFanatics. Ik had dringend hulp nodig om mezelf weer ‘in shape’ te krijgen. Ik hield van lekker eten, maar op de verkeerde manier. Een traject van vier maanden onder begeleiding ging mij daar bij helpen.

Mijn start vetpercentage was 28,9% en een einddoel van 21%. Na die vier maanden had ik het einddoel nog niet bereikt, maar ik was al een eind op weg. In december 2016 besloot ik om me nog een keer volledig in te zetten om mijn einddoel van 21% vetpercentage alsnog te kunnen behalen. Een nieuw traject van drie maanden ging ik aan. And here I am, I MADE IT!

Nu heb ik geleerd om op een andere bewuste manier van eten te houden. Daardoor zie ik het ook niet meer als een dieet maar als een levensstijl. Ik vind het heerlijk om lekker te trainen in de sportschool, dat was dan ook nooit het probleem. De voeding die er bij komt kijken is meer dan het halve werk.

Dankzij Ellen haar support en door mijn eigen discipline heb ik mijn levensstijl weten om te gooien en er een ‘healthy life style’ vanĀ  kunnen maken. Waar een wil is, is een weg. Ellen super bedankt!