Nieuwe trainingslocatie FitFanatics

Per september 2019 zijn we werkzaam bij het Thyas Complex in Panningen, op onze eigen FitFanatics locatie. Hier starten we o.a. met het aanbieden van een nieuwe dienst: smallgroup training. Daarnaast blijven we uiteraard ook personal training aanbieden. Het hebben van een eigen trainingsaccommodatie heeft zo z’n voordelen. De vier belangrijkste hebben we voor jou op een rijtje gezet:

Voordeel 1: personal training in privésfeer

Onze nieuwe accommodatie is een gym die enkel bedoeld is voor personal training en small group training. Voel je je al gauw bekeken of onzeker in een sportschool en vind je dit niet prettig? Gezien de privésetting die onze locatie met zich meebrengt hoef je je hier in ieder geval al geen zorgen meer om te maken.

Voordeel 2: geen wachtrijen

Met name wanneer je volgens een bepaald schema traint kan het soms vervelend zijn wanneer iemand je nèt voor is bij een apparaat of dumbbell. Guess what… ook dit is in de privé gym van FitFanatics niet langer een probleem.

Voordeel 3: ALLE aandacht voor jou

Je kent het wel, je komt iemand tegen in de gym waar je toch even snel een babbeltje mee moet maken of iemand die vraagt om uitleg van JOUW (grr) personal trainer. Verleden tijd! Niemand in de buurt die jullie kan afleiden, ALLE aandacht voor jou, want hé.. privé gym hè! J

Voordeel 4: personal training voor iedereen in Panningen (Peel en Maas) en omstreken

Een eigen locatie betekent onafhankelijkheid. Wij (en daarmee ook jij) zijn daarom niet afhankelijk van een sportschool waarbij we enkel op hun locatie les mogen geven. Iedereen kan dus van onze personal trainers gebruik te maken.

Interesse in personal training of een van onze andere diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op via de contactgegevens op onze website!