Ingrediënten noedels

  • 40 gram volkoren noedels
  • 125 gram gekookte garnalen
  • 15 gram boemboe
  • 30 gram ui
  • 50 gram champignons
  • 60 gram rode paprika
  • 60 gram gele paprika
  • 60 gram sperziebonen
  • 100 gram wortel
  • 1 eetlepel olie
  • snufje zout
  • snufje cayennepeper
  • snufje knoflookpoeder

Bereidingswijze

  1. Dop de sperzieboontjes en  kook ze in een laagje water beetgaar
  2. Snij de boontjes daarna in kleine stukjes
  3. Snij ook de ui, champignons, wortel en paprika in kleine stukjes
  4. Marineer de garnalen naar smaak met het zout, cayennepeper en knoflookpoeder
  5. Kook de noedels volgens de aanwijzingen van de verpakking
  6. Verhit de olie een een pan
  7. Wok de garnalen in een paar minuten lichtjes bruin
  8. Voeg alle groenten toe en wok deze een paar minuten mee
  9. Voeg de boemboe toe en roer alles goed door
  10. Zet het vuur iets lager en verwarm het geheel nog een paar minuten
  11. Voeg de noedels toe en serveer

Recept is op basis van 1 portie

  • bereidingstijd: 00:30
  • 525 gram per portie
  • 416 kcal
  • 29 gram eiwit
  • 44 gram koolhydraten
  • 13 gram vet

Bekijk hieronder diverse voorbeelden lunchrecepten.