Op maat gemaakt sport- en voedingsschema

Op maat gemaakt sport- en voedingsschema

4 Maanden geleden ben ik gestart bij Ellen van FitFanatics, om advies te krijgen voor mijn voeding en sport. Ik wilde graag strakker in mijn vel zitten; iets wat ik ondanks alle tijd die ik aan mijn sport en voeding besteedde, niet in mijn eentje voor elkaar kreeg.

Ellen liet me zien wat voor impact voedsel hierop heeft, en heeft me geassisteerd bij het samenstellen van een gebalanceerd dieet, vol met dingen die ik lekker vond! Ze liet me zien dat ieder persoon uniek is, en dat één algemeen en voor iedereen geldend dieet niet bestaat. Op basis van mijn leef- en sportritme hebben we een persoonlijk voedingsplan opgesteld. Gedurende deze tijd was ze ook altijd bereikbaar om antwoord te geven op al mijn vragen: erg fijn.

Het resultaat mag er zijn! Mijn vetpercentage is van 22,7% naar 18% gedaald. Ik voel me beter, eet bewuster en haal ook veel meer plezier uit mijn sport en het bereiden van maaltijden. Ze heeft me van advies voorzien zodat ik in de toekomst lekker, gezond en gevarieerd kan eten.

Ik zou het iedereen die niet zeker weet of je wel gezond eet, twijfelt over grootte van porties en welke invloed dit heeft op alle onderdelen van je leven meteen aanbevelen!Ik voel me beter, eet bewuster en haal ook veel meer plezier uit mijn sport.

mb