Over FitFanatics

FitFanatics is een jong en innoverend bedrijf dat zich richt op voedingpersonaltraining, small group training en gezondheid. FitFanatics biedt daarbij hulp in zowel aankomen als afvallen via een volledig op maat gemaakt voeding- en/of trainingsschema. Hierbij wordt tevens rekening gehouden met alle wensen en voorkeuren van jou als persoon.

Aandacht, persoonsgerichte coaching en kwaliteit staan bij FitFanatics hoog in het vaandel. Op deze manier biedt FitFanatics biedt de benodigde hulp op zoek naar een gezonde leefstijl. FitFanatics is gevestigd in Panningen (gemeente Peel en Maas).

0 +
Succesverhalen
0 +
Jaar ervaring
0 %
motivatie om jou te helpen

Er worden veel fabels over voeding de wereld in geholpen. Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wat is tegenwoordig nog gezond? Mag ik nog wel koolhydraten eten of moet ik juist kiezen voor natuurlijke producten?

Wij plaatsen onze manier van werken bewust niet onder de noemer ‘’dieet’’.  Het is namelijk van belang dat je een aanpassing maakt in je leefstijl die bij jou past als persoon. Een ‘’dieet’’ is vaak maar van korte duur en levert op de lange termijn weinig tot geen resultaat op.

De werkwijze die wij hanteren zorgt voor langdurig resultaat. Via een perfect op maat gemaakt voedingsschema vergroten wij jouw kennis en helpen wij jou de juiste keuzes te maken zodat je uiteindelijk zelf aan de slag kunt gaan.

Er is maar één goede manier. Dat is de manier waarbij jij je prettig voelt!