Ingrediënten
- 1 pangafilet (+/-150 gram)
- 1/4 paksoi
- 30 gram taugé
- 125 gram gemarineerde aardappel wedges
- 1 eetlepel vloeibare boter
- Beetje citroenrasp
- Zout en peper naar smaak
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 150 °C
- Leg de panga op bakpapier en strooi er wat zout en peper op
- Doe deze in de oven voor 20 minuten
- Snij de paksoi en meng deze met de taugé
- Bak de aardappelen goudbruin in een pan de helft van de boter
- Bak ook de groenten kort aan in een pan met de rest van de boter
- Haal de panga uit de oven en rasp hier wat citroenrasp op, dit maak het lekker fris
- Serveer met de aardappeltjes en groenten
Bijzonderheden
Recept is op basis van 1 portie
- bereidingstijd: 00:40
- 425 gram per portie
- 361,9 kcal
- 24,2 gram eiwit
- 27,7 gram koolhydraten
- 15,4 gram vet