Ingrediënten

  • 1 pangafilet (+/-150 gram)
  • 1/4 paksoi
  • 30 gram taugé
  • 125 gram gemarineerde aardappel wedges
  • 1 eetlepel vloeibare boter
  • Beetje citroenrasp
  • Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 150 °C
  2. Leg de panga op bakpapier en strooi er wat zout en peper op
  3. Doe deze in de oven voor 20 minuten
  4. Snij de paksoi en meng deze met de taugé
  5. Bak de aardappelen goudbruin in een pan de helft van de boter
  6. Bak ook de groenten kort aan in een pan met de rest van de boter
  7. Haal de panga uit de oven en rasp hier wat citroenrasp op, dit maak het lekker fris
  8. Serveer met de aardappeltjes en groenten

Bijzonderheden

Recept is op basis van 1 portie

  • bereidingstijd: 00:40
  • 425 gram per portie
  • 361,9 kcal
  • 24,2 gram eiwit
  • 27,7 gram koolhydraten
  • 15,4 gram vet

Bekijk hieronder diverse voorbeelden lunchrecepten.