Ingrediënten
- 125 milliliter amandelmelk
- 60 gram ultra fine oats (havermout)
- 1 eetlepel bakpoeder
- Een halve banaan
- 1 theelepel pumpkin spice kruiden
Ingrediënten voor de topping
- 1 eetlepel sojayoghurt
- 20 gram schuddebuikjes
- De andere halve banaan
- 1 eetlepel karamelsaus
Bereidingswijze
- Meng het meel met de amandelmelk, de halve banaan en de bakpoeder en mix dit goed door elkaar in een kom
- Voeg 1 theelepel pumpkinspice kruiden toe
- Maak in een pan rondjes met een soeplepel en bak beide kanten van de kleine pannenkoeken gaar
- Mix alle ingrediënten voor de topping met elkaar in een klein kommetje
- Tot slot kun je de topping over de pannenkoeken gieten
Bijzonderheden
Recept is op basis van 10 kleine pannenkoeken
- bereidingstijd: 00:30
- 50 gram per stuk
- 60,6 kcal
- 1,6 gram eiwit
- 10,4 gram koolhydraten
- 1,4 gram vet