Ingrediënten
- 125 gram winterpeen
- 100 gram rode paprika
- 20 gram ui
- 1 teentje knoflook
- 250 milliliter water
- 1 theelepel paprika poeder
- Chili vlokken
- 1 blokje tuinkruiden bouillon
- 1 eetlepel olie
Ingrediënten
- Snij alle groentes in stukjes
- Start met het fruiten van de ui samen met de knoflook in een pan (kort aanbakken met een scheutje olie)
- Voeg de wortel toe en blijf goed roeren
- Hierna kan de paprika erbij
- Voeg de chili vlokken en paprikapoeder naar smaak toe
- Blijf nog even goed roeren en voeg daarna het water toe
- Als je het water hebt toegevoegd kun je het blokje tuinkruiden bouillon toevoegen
- Laat de soep even goed koken en daarna kun je met de staafmixer alles fijnmaken
Bijzonderheden
Recept is op basis van 1 portie
- bereidingstijd: 00:30
- 250 gram per portie
- 155,7 kcal
- 1,9 gram eiwit
- 13,4 gram koolhydraten
- 10,5 gram vet