Ingrediënten pasta met kip en groenten

  • 70 gram volkoren pennen
  • 125 gram kipfilet in blokjes
  •  100 gram broccoli
  • 50 gram champignons
  • 80 gram rode paprika
  • 6 snoeptomaatjes
  • 1 teentje knoflook
  • 50 gram ui
  • 2 theelepels Italiaanse kruiden
  • Zout en peper naar smaak
  • 1 eetlepel olijfolie

Bereidingswijze

  1. Kook de pennen volgens de aanwijzingen op de verpakking
  2. Hak de knoflook en snipper de ui
  3. Snij de broccoli in roosjes en de champignons in plakjes
  4. Snij de tomaatjes in twee helften
  5. Verhit een eetlepel olijfolie in een pan
  6. Fruit de ui en knoflook en bak deze ongeveer een minuut
  7. Voeg de kipfilet toe en bak mee
  8. Voeg naar smaak zout en peper toe
  9. Voeg de broccoli, champignons en paprika toe en roer alles regelmatig om
  10. Voeg de Italiaanse kruiden toe
  11. En bak als laatste de tomaatjes een paar minuutjes mee

Bijzonderheden

Recept is op basis van 1 portie

  • bereidingstijd: 00:25
  • 550 gram per portie
  • 547 kcal
  • 44 gram eiwit
  • 54 gram koolhydraten
  • 16 gram vet

Bekijk hieronder diverse voorbeelden lunchrecepten.