Ingrediënten pasta met kip en groenten
- 70 gram volkoren pennen
- 125 gram kipfilet in blokjes
- 100 gram broccoli
- 50 gram champignons
- 80 gram rode paprika
- 6 snoeptomaatjes
- 1 teentje knoflook
- 50 gram ui
- 2 theelepels Italiaanse kruiden
- Zout en peper naar smaak
- 1 eetlepel olijfolie
Bereidingswijze
- Kook de pennen volgens de aanwijzingen op de verpakking
- Hak de knoflook en snipper de ui
- Snij de broccoli in roosjes en de champignons in plakjes
- Snij de tomaatjes in twee helften
- Verhit een eetlepel olijfolie in een pan
- Fruit de ui en knoflook en bak deze ongeveer een minuut
- Voeg de kipfilet toe en bak mee
- Voeg naar smaak zout en peper toe
- Voeg de broccoli, champignons en paprika toe en roer alles regelmatig om
- Voeg de Italiaanse kruiden toe
- En bak als laatste de tomaatjes een paar minuutjes mee
Bijzonderheden
Recept is op basis van 1 portie
- bereidingstijd: 00:25
- 550 gram per portie
- 547 kcal
- 44 gram eiwit
- 54 gram koolhydraten
- 16 gram vet