Ingrediënten
- 60 gram pasta
- 125 gram mager rundergehakt
- 200 gram broccoli
- 1 tomaat
- 1 eetlepel ras el hanout-kruiden
- Snufje Zout en peper naar smaak
- 0.5 eetlepel olijfolie
Bereidingswijze
- Kook de pasta gaar in water met de eetlepel ras el hanout-kruiden
- Snijd ondertussen de broccoli en de tomaat en bak deze in een pan in een beetje olijfolie
- Bak ook het gehakt rul in een beetje olie en breng op smaak met zout en peper en voeg het gehakt samen met de groenten
- Voeg als laatste de pasta toe en breng het geheel eventueel nog op smaak met peper en zout
Bijzonderheden
Recept is op basis van 1 portie
- bereidingstijd: 00:30
- 475 gram per portie
- 555,6 kcal
- 40,2gram eiwit
- 47,4 gram koolhydraten
- 22,8 gram vet