Ingrediënten

  • 60 gram pasta
  • 125 gram mager rundergehakt
  • 200 gram broccoli
  • 1 tomaat
  • 1 eetlepel ras el hanout-kruiden
  • Snufje Zout en peper naar smaak
  • 0.5 eetlepel olijfolie

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta gaar in water met de eetlepel ras el hanout-kruiden
  2. Snijd ondertussen de broccoli en de tomaat en bak deze in een pan in een beetje olijfolie
  3. Bak ook het gehakt rul in een beetje olie en breng op smaak met zout en peper en voeg het gehakt samen met de groenten
  4. Voeg als laatste de pasta toe en breng het geheel eventueel nog op smaak met peper en zout

Bijzonderheden

Recept is op basis van 1 portie

  • bereidingstijd: 00:30
  • 475 gram per portie
  • 555,6 kcal
  • 40,2gram eiwit
  • 47,4 gram koolhydraten
  • 22,8 gram vet

Bekijk hieronder diverse voorbeelden lunchrecepten.