Ingrediënten

  • 1 (bijna) lege pot pindakaas
  • 30 gram havermout grof
  • 130 milliliter amandelmelk ongezoet
  • 20 gram whey-proteïnepoeder
  • 1 eetlepel chiazaad
  • 1 eetlepel lijnzaad
  • 50 gram banaan
  • Cacaonibs
  • Optioneel: 100 milliliter magere yoghurt

Bereidingswijze

  1. Pak je lege pot pindakaas en vul deze met de havermout en schud de melk erbij
  2. Als het goed is staat je havermout net onder de melk
  3. Voeg de lijnzaad en chiazaad toe
  4. Daarna een schep whey-proteïnepoeder
  5. Nu kan het een nacht in de koelkast met de dop er goed op
  6. De volgende ochtend kunnen er nog de yoghurt, de banaan en de cacaonibs bij

Bijzonderheden

Recept is op basis van 1 portie

  • bereidingstijd: 00:10
  • 255 gram per portie
  • 360 kcal
  • 32,7 gram eiwit
  • 35,9 gram koolhydraten
  • 9,5 gram vet

Bekijk hieronder diverse voorbeelden lunchrecepten.