Ingrediënten

  • 40 gram havermout
  • 1 ei
  • 1 banaan
  • halve peer
  • 6 amandel noten

Bereidingswijze

  1. Wil je de oven gebruiken? Verwarm deze dan voor op 175-180 graden. Gebruik je de airfryer? Dan kun je deze ook alvast voorverwarmen op 180 graden. Gebruik je de magnetron? Dan hoef je uiteraard niet voor te verwarmen
  2. Prak de banaan met een vork in een ovenbestendig schaaltje
  3. Meng de havermout en het ei door de banaan;
  4. Snijdt een halve peer in kleine stukjes en meng deze met het beslag
  5. Bovenop het mengsel kun je de 6 noten leggen
  6. Zet het schaaltje in de oven (25 minuten), airfryer (15 minuten) of magnetron (2 minuten)

Bijzonderheden

Recept is op basis van 1 portie

  • bereidingstijd: 00:20
  • 300 gram per portie
  • 454 kcal
  • 15 gram eiwit
  • 61 gram koolhydraten
  • 15 gram vet

Bekijk hieronder diverse voorbeelden lunchrecepten.