Ingrediënten

  • 200 gram Griekse yoghurt 0,1% vet
  • 160 gram boekweitmeel
  • 2 eieren
  • 50 gram kokosrasp
  • 30 gram Whey proteine poeder (vanille)
  • 2 gram bakpoeder
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 peer geschild in stukjes

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 160 graden
  2. Meng alle ingrediënten door elkaar in een kom
  3. Voeg als laatste de stukjes peer toe maar hou er een paar over
  4. Giet het mengsel in een cakeblik/bakblik
  5. Druk de overgebleven stukjes peer bovenin het beslag
  6. Zet de cake in de oven voor ongeveer 50 minuten op 160 graden
  7. Prik met een satéprikker in de cake om te zien of deze gaar is
  8. Laat afkoelen op een rooster en snijd de cake in 12 gelijke stukken

Bijzonderheden

Recept is op basis van 12 plakken

  • bereidingstijd: 00:60
  • 30 gram per plak
  • 112,9 kcal
  • 5,5 gram eiwit
  • 12,6 gram koolhydraten
  • 4,5 gram vet

 

Bekijk hieronder diverse voorbeelden lunchrecepten.