TRAINING

Personal Training bij

FitFanatics

We beginnen bij een eerste intake altijd met een kennismaking en het bespreken van je persoonlijke doel. Vervolgens gaan we (eventueel in combinatie met een voedingsplan) aan de slag. Personal Training bij FitFanatics heeft de volgende voordelen:

PERSOONLIJK TRAININGSPLAN

Op basis van jouw doelen stellen we een op maat gemaakt schema en plan op dat er voor zal zorgen dat jij je doelen zo efficiënt mogelijk zult bereiken. Het ‘maar wat aanklooien’ waardoor je inefficiënt traint zonder resultaat, is verleden tijd.

MOTIVATIE, STEUN EN SUPPORT

Even niet zoveel zin om te trainen? Geen probleem, iedereen heeft zo z’n mindere dagen… Wij zorgen voor dat extra duwtje in de rug dat je soms goed kunt gebruiken om je er alsnog overheen te zetten.

HOUVAST EN STRUCTUUR

Afspraak is afspraak. Waar je zonder duidelijk schema of afspraken misschien nog wel eens geneigd bent je ergens makkelijk vanaf te maken, heb je nu a.d.h.v. schema’s en afspraken meer houvast en structuur.

PROFESSIONELE BEGELEIDING

Door onze kennis en ervaring zijn wij in staat jou zo optimaal mogelijk te begeleiden. Bovendien zorgen wij er voor dat jij je oefeningen goed en verantwoord uitvoert, zodat de kans op blessures stukken kleiner is.

KENNIS, KUNDE EN INSPIRATIE

Gedurende het traject leer je door de uitleg steeds meer over (nieuwe) oefeningen en hoe je het beste met oefeningen en je lichaam om kunt gaan. Deze kennis stelt je in staat om ook in de toekomst op een efficiënte (en zelfstandige) wijze te blijven trainen.

ERVAREN EN OPGELEIDE TRAINERS

Onze trainers zijn allemaal ervaren en hebben de benodigde diploma’s en certificaten. Zo ben je altijd in goede handen!