Ingrediënten

  • 1 bloemkool pizzabodem (Magioni)
  • 70 gram tomatenpuree
  • 4 plakjes kipfilet (vleeswaar)
  • 50 gram courgette
  • 50 gram paprika
  • 30 gram rode ui
  • 30 gram geraspte 30+ kaas
  • 15 gram rucola

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor zoals op de gebruiksaanwijzing van de pizzabodem staat
  2. Beleg de bodem met tomatenpuree
  3. Doe daarop de kipfilet en de gesneden groenten
  4. Strooi de kaas erover heen
  5. Doe de pizza in de oven zoals aangegeven op de verpakking van de bodem
  6. Als de pizza klaar is leg je de rucola erop

Bijzonderheden

Recept is op basis van 1 pizza

  • bereidingstijd: 00:45
  • 450 gram per stuk
  • 659 kcal
  • 38 gram eiwit
  • 94 gram koolhydraten
  • 16 gram vet

Bekijk hieronder diverse voorbeelden lunchrecepten.