Ingrediënten mugcake
- 30 gram whey proteine bv. chocolade/vanille smaak
- 10 gram kokosmeel
- paar druppels vloeibare zoetstof
- 4 gram bakpoeder
- 20 gram cacaopoeder
- 1 ei
- 50 milliliter magere melk
Bereidingswijze
- Meng de whey proteine, kokosmeel, bakpoeder, cacaopoeder en zoetstof in een mengkom goed door elkaar
- Mix het ei en de melk tot een luchtig geheel
- Voeg het eimengsel bij de rest en meng
- Giet het mengsel in een ontbijtkommetje of grote mok
- Zet in de magnetron (900 W) gedurende 50-60 seconden
- Niet schrikken: de mugcake komt flink omhoog
- Direct eetbaar!
Bijzonderheden
Recept is op basis van 1 portie
- bereidingstijd: 00:06
- 160 gram per portie
- 313 kcal
- 37 gram eiwit
- 11 gram koolhydraten
- 12 gram vet