Succesverhalen FitFanatics | ‘Ik zit veel beter in mijn vel, voel me zelfverzekerder en heb meer energie.’ 

Met eten heb ik een soort haat- liefde verhouding. Ik hou ontzettend van koken en samen met vrienden borrelen. Als er iets gevierd wordt, hoort daar een lekker hapje en drankje bij. Maar juist ook wanneer er tegenslagen zijn of verdriet, dan vind ik daarin een stukje troost. Tijdens mijn studententijd leefde ik een stuk ongezonder waardoor ik erg veel aan kwam. Enerzijds door het studentenleven, anderzijds zorgde ik slecht voor mezelf vanwege verdrietige familieomstandigheden. Wel wilde ik altijd afvallen en probeerde ik van alles, maar dit zette ik nooit echt door of ik kwam daarna gewoon weer aan.

Op een gegeven moment moest er echt iets veranderen. Een aantal jaar geleden ben ik steeds meer op mijn voeding gaan letten waardoor ik met vallen en opstaan rond de 20 a 25 kg afviel. Ook daarna bleef ik jojo-en. Dan kwam er weer 5 kg bij, en ging er 2 kg af. Vervolgens weer 10 kg erbij en weer een paar kg eraf. En zo ging dit maar door. Gelukkig wist ik er wel altijd minimaal 15 kg af te houden, maar het lukte me niet om door te pakken. Ik had een stok achter de deur nodig.

In 2021 was ik helemaal klaar met al het jojo-en. Een vriendin had goede ervaringen bij FitFanatics dus meldde ik mezelf ook aan. Ik ben bij Sander onder begeleiding gekomen en heb een pakket voor 6 maanden afgenomen. De begeleiding is erg prettig. Ik heb geleerd om bewuste keuzes te maken en alsnog te genieten, replica luxury watches maar dan met mate. Hierdoor heb ik nooit het idee gehad dat ik op dieet was, wat ik heel prettig vind. De FitFanatics app geeft hierin een fijne houvast. Door de weegmomenten hield ik mijn doel in het vizier en konden we waar nodig bijstellen.

Het doel was om met hulp van Sander nog 20 kg af te vallen zodat ik in totaal 35 kg kwijt was. En dat is gelukt!!
Ik zit veel beter in mijn vel, voel me zelfverzekerder en heb meer energie. Wat ik nu erg spannend vind is zorgen dat ik op gewicht blijf. Daarom heb ik nog een aantal vervolgafspraken gepland om de komende maanden mijn balans te blijven houden.

Sander, bedankt voor je hulp!

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je ook een succesverhaal worden?