Ingrediënten:
- 1 kilogram Roseval aardappelen
- 4 theelepels rozemarijn
- 4 theelepel tijm
- Snuf peper en zout
- 2 eetlepels olijfolie
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 180 ℃
- Spoel de aardappelen schoon onder de kraan en snijd ze in partjes met dezelfde dikte.
- Leg de partjes in een ovenschaal en besprenkel deze met de rozemarijn, tijm, peper, zout en een scheutje olie.
- Hussel ze goed door elkaar en zet ze +/- 25 minuten in de oven.
- Na +/– 15 minuten schud je ze even om.
- Tip van de boer: gebruik een rode ui voor extra smaak. Snijd deze in halve ringen en meng deze tussen de aardappelen en kruiden
- Recept van: https://www.raedtsaardappelen.nl/
Bijzonderheden:
Recept is op basis van 4 porties
- bereidingstijd: 00:30
- 250 gram per portie
- 256 kcal
- 5 gram eiwit
- 48 gram koolhydraten
- 5 gram vet