SMALL GROUP TRAINING BIJ FitFanatics

Small group training (SGT) is het samen trainen met een kleine groep (max. 7 pers) onder begeleiding van een personal trainer.

HOE WERKT FITFANATICS

Afhankelijk van uw doelen hebben wij diverse pakketten. Tijdens onze intake gesprekken bekijken we samen welk doel bij u past. 

kLEINE GROEP

In een kleine groep werk je onder begeleiding van een ervaren trainer aan jouw doelen. Je stimuleert en leert van elkaar en samen trainen zorgt ervoor dat je vaak net iets verder zult gaan. 

Stok achter de deur

Je sportafspraak staat vast. Dit betekent dat het minder makkelijk is om niet te gaan. Hierdoor heb je een stok achter de deur en kun je het makkelijk inplannen binnen jouw weekschema. 

Werken aan gezondheid

Tijdens onze Small Group Trainingen focussen we ons op het opbouwen van kracht en spiermassa en daarnaast trainen we ook onze conditie en uithoudingsvermogen. De ideale combi dus. 

TRAIN IN ONZE
PRIVATE GYM

Net naast het centrum van Panningen beschikken wij over onze eigen Private Fitness Studio. Hier kun je in alle rust trainen en hebben we alle faciliteiten beschikbaar om samen aan de slag te gaan.